search
 • STATE-OF-THE-PARK - THE WHOLE WORLD OF PARKING MANAGEMENT

  STATE-OF-THE-PARK


  THE WHOLE WORLD OF PARKING MANAGEMENT

  Marketing & Management Assistant m/v

  Parking-Solutions

  (40 uur per week)

  Wie zijn wij?

  Als Scheidt & Bachmann Parkeersystemen B.V. zijn wij een volwaardige dochteronderneming van het wereldwijd opererende Scheidt & Bachmann GmbH. Scheidt & Bachmann bestaat al sinds 1872 en ontwikkelt, produceert  en distribueert eigen producten vanuit haar fabriek in Mönchengladbach (Duitsland). Vanuit onze kantoren in Zoetermeer (NL) en Mechelen (BE) voorzien wij de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt van de meest innovatieve high-end parkeeroplossingen en diensten. Voor de Benelux, waar reeds een voorname positie is bereikt, is een verdere strategische groei voorzien met als doel “Leader in smartparking”  te worden. Wij zijn daarom op zoek naar vakbekwame, respectvolle, flexibele, en energieke teamgenoten die een bijdrage willen leveren aan het bereiken van onze doelstelling. 

  Wat ga je doen?

  Als Marketing & Management Assistant val je formeel onder de Directie en werk je nauw samen met de directie, het Management Team en het Sales Team. Je bent verantwoordelijk voor de interne/externe communicatie, branding & marketing, zowel online als offline, alsmede de voorbereiding van beurzen & evenementen. Je ondersteunt de directie op allerlei administratieve vlakken en bent daarnaast ook onderdeel van het Event Committee (intern).

  En belangrijker nog; Wie ben jij?

  Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting Marketing & Communicatie of Secretarieel
  Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  Je hebt ervaring met Adobe InDesign (pré)

  Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend in woord en geschrift (NL, ENG en bij voorkeur DU)

  Jij bent klaar om met jouw creativiteit en kwaliteitsbewustzijn de Marketing & Communicatie van onze Benelux organisatie naar een volgend niveau te tillen. Daarnaast heb jij een uitstekend vermogen om te plannen, organiseren en te structureren waardoor jij op zelfstandige wijze een buitengewone ondersteuning bent voor de Directie. Met jouw enthousiaste, proactieve en resultaatgerichte houding weet jij iedereen te bereiken!

  Wat kun jij van ons verwachten?

  • Je maakt onderdeel uit van een groot bedrijf dat wereldwijd opereert.
  • Een informele werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor jouw ideeën
  • Een baan bij een succesvolle, groeiende onderneming, welke zich profileert in de volgende marktsegmenten: gemeenten, garage exploitanten, winkelcentra, hotels, ziekenhuizen en vliegvelden.
  • Een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheden tot aanvullende opleidingen en trainingen
  • Een moderne, sfeervolle kantooromgeving te Zoetermeer 

   

  Voel jij je aangesproken en ben jij de Marketing & Management Assistant die wij zoeken?

  Dan horen wij graag van je! Stuur ons je CV en motivatiebrief via hr.parking@scheidt-bachmann.nl  en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Onze selectieprocedure bestaat uit een eerste en tweede gesprek en een bijbehorend assessment. Wil je een dag meelopen om te zien of de functie bij je past? Ook dat is mogelijk.

  Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met Anouk Bitter (HR), via 079-361 00 04.


  back